Kies hier uw toestel:

icon-smartphone
Smartphone
icon-tablet
Tablet
icon-computer
Computer

Wilt u een gebarsten of gebroken scherm laten repareren? Bij Wise Telecom bent u aan het juiste adres voor de scherm reparatie bij een smartphone, een tablet en een computer of laptop. Kom gerust langs in onze winkel in Strijen met uw beschadigde toestel. Onze vakkundige medewerkers staan u dan gelijk te woord, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Een afspraak maken is hiervoor niet per se nodig. Meestal repareren we een kapot scherm snel. Mocht het gaan om een smartphone en duurt het onverhoopt wat langer, dan bieden we u natuurlijk gratis een leentoestel aan. Zo zit u nooit zonder mobiele telefoon. Na de reparatie loopt u hoe dan ook onze winkel uit met een beeldscherm dat weer zo goed als nieuw is!

Kwaliteit staat voorop bij scherm reparatie

Een laptop, een tablet en vooral de smartphone zijn tegenwoordig bijzonder belangrijke apparaten in ons dagelijks leven. Dat deze spullen van kwalitatief goede onderdelen zijn gemaakt is daarom erg belangrijk. We gebruiken dus alleen onderdelen die deze kwaliteit bieden. Daarbij werken we enkel met originele onderdelen. Uw apparaat zal dus het oorspronkelijke uiterlijk behouden. Bovendien wordt een scherm reparatie bij Wise Telecom louter uitgevoerd door getrainde en ervaren monteurs. Verder bieden we drie maanden garantie op al onze reparaties.

Meer schade? Wij helpen u graag verder!

Mocht uw scherm helaas zijn beschadigd of gebroken door een val op de grond, dan kan het zijn dat uw toestel van binnen nog meer schade heeft opgelopen. Als u wilt, onderzoeken we uw telefoon dan ook kosteloos van de binnenkant. Mochten we schade vaststellen, dan brengen we u hiervan op de hoogte. Daarna kunt u natuurlijk zelf beslissen of u deze eventuele bijkomende schade ook wilt laten repareren.

Meest voorkomende telefoon reparaties

apple iphone 7 3 Scherm reparatie

Iphone 7

Scherm Reparatie = €130,00

Accu Reparatie = €50,00

Home Knop = €69,95

samsung galaxy a9 2016 Scherm reparatie

Samsung A5(2015)

Glas Reparatie (Roze) = €135,00

Glas Reparatie (Blauw) = €135,00

Glas Reparatie (Goud) = €135,00

apple iphone 8 new 1 Scherm reparatie

Iphone 8

Scherm Reparatie = €140,00

Accu Reparatie = €55,00

Home Knop = €69,95

samsung galaxy a9 2016 Scherm reparatie

Samsung A8(2018)

Glas Reparatie = €135,00

Accu Reparatie = €64,95

Achterkant Origineel = €59,95