Apple

iPhone Reparatie Winkels

Bent u op zoek naar een winkel bij u in de buurt om uw beschadigde iPhone te repareren? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Je bent op de juiste plek. We hebben winkels in Albasserdam, Strijen en Papendrecht. Onze iPhone-reparatieservices omvatten

iPhone Scherm Reparatie

We hebben allemaal een hartaanval gehad nadat we onze iPhone op straat hadden laten vallen met het scherm naar beneden. Je pakt het op, en ja hoor, je scherm is kapot. Wat zou je moeten doen? Zit er een kleine barst in je iPhone scherm? Dan kun je een tijdje zonder reparaties. Houd er rekening mee dat de schade groter wordt bij dagelijks gebruik. Als uw iPhone scherm een ​​grote barst heeft of erg kapot is, moet u deze onmiddellijk laten repareren. Ten eerste is een gebarsten iPhone-display gevaarlijk omdat je jezelf aan het glas kunt snijden. Je scherm beschermt ook de binnenkant van je iPhone. Zand, stof en water kunnen allemaal via een spleet binnendringen en ernstige schade aan uw iPhone veroorzaken. U kunt een van onze winkels bezoeken om uw probleem op te lossen

IPhone Batterij Vervangen

Denk je dat de batterij van je iPhone minder lang meegaat dan vroeger? Dat is het geval als je je toestel al een tijdje hebt. Het is niet jouw schuld of die van je iPhone. Batterijen hebben een ongunstig neveneffect: ze devalueren.

Helaas gaat er elke keer dat u uw iPhone oplaadt een kleine hoeveelheid stroom verloren. Dit effect is in het begin klein genoeg, maar het is ongetwijfeld merkbaar na ongeveer een jaar gebruik van uw telefoon.

Dus als je denkt dat je iPhone-batterij betere dagen heeft gekend, laat hem dan vervangen door een batterij die lang meegaat in een van onze winkels in Albasserdam, Strijen en Papendrecht. je batterij raakt snel leeg en je moet je telefoon steeds opnieuw opladen. dus het is beter dat u naar onze winkel komt, wij zullen uw iPhone inspecteren. als je iPhone een nieuwe batterij nodig heeft of dat werkt perfect.beste iPhone reparatie diensten in strijen

IPhone Oplaadpoort Repareren

als de oplaadpoort van uw iPhone niet werkt en u de oplaadpoort wilt vervangen. kunt u naar onze winkel komen. of je bent in Strijen, Papendrecht en Albasserdam. u kunt bezoeken of winkelen bij u in de buurt. u kunt open lab-reparatieservices zien. wij repareren uw iPhone met de nieuwste machines. Wisetelecom biedt de beste iPhone reparatie service Albasserdam. neem contact met ons op voor de volledige details.

iPhone Water Schade reparatie

 • Heeft uw iPhone een duik in het water, thee of koffie gekregen? Dit is wat u moet doen direct voordat u naar de reparatiewerkplaats gaat
 • Zet je iPhone onmiddellijk uit
 • laad uw iPhone niet op om vermenging van water en elektriciteit te voorkomen.
 • Haal de simkaart en SD kaart van je iPhone eruit.
 • Dompel uw apparaat niet onder in rijst; het zal niet helpen.
 • Breng uw iPhone zo snel mogelijk naar een reparatiewerkplaats; hoe eerder we voor u aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat uw apparaat wordt opgeslagen.

We kunnen niet dezelfde garanties bieden voor iPhone waters chadeherstel als andere typen, omdat waterschade altijd lastig is.onze expert helpt je met je iPhone reparatie.

iPhone hoesje/achterkant repareren

De achterkant van je iPhone raakt gemakkelijk beschadigd als je geen hoesje of beschermhoesje hebt. Krassen en barsten op je behuizing zien er niet goed uit, maar moet je ze laten repareren?

Als het alleen om het uiterlijk gaat, kun je misschien leven met een krasje op je hoesje, maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Je hoesje beschermt je iPhone, net als je scherm, tegen vuil, deeltjes en water. Dat is zeer schadelijk voor de binnenkant van je telefoon. Als de achterkant van je toestel beschadigd is, komt er vuil naar binnen. Laat hem dus repareren bij al onze winkels in Albasserdam, Strijen en Papendrecht!

iPhone GSM reparatie

Ondervindt u problemen tijdens een gesprek dat na een paar minuten wegvalt? Ervaar je slechte geluidskwaliteit tijdens het bellen? Geen zorgen: onze iPhone GSM reparatie experts lossen al deze problemen direct op zodra u ons bezoekt in een van onze winkels in StrijenPapendrecht en Albasserdam. Wilt u het GSM probleem in uw nieuwste/nieuwe iPhones opzoeken? Weet u niet dat uw iPhone GSM-reparatie nodig heeft? Controleer de onderstaande lijst en markeer uw probleem:

iPhone Gegevens Overdracht

Als je een nieuwe iPhone krijgt, wil je natuurlijk verdergaan waar je was gebleven op je vorige apparaat. U wilt uw foto’s, bestanden, contacten, enz. opslaan. Wat u moet doen, hangt af van wat uw laatste apparaat was. Je zou het op je oude iPhone moeten kunnen doen door naar Instellingen Apple ID te gaan, je oude iPhone te selecteren, iCloud-back-up te kiezen en de back-up te downloaden. Plaats vervolgens uw simkaart in uw nieuwe iPhone. Plaats beide iPhones naast elkaar, log in met uw Apple ID, stel uw telefoon in en download uw iCloud-gegevens. Stap je over van Android naar Apple? Je hebt geluk, want dit is veel gemakkelijker: installeer de app ‘Move to iOS’. Als je hier problemen mee hebt, kun je contact met ons opnemen via een van onze winkels in Albasserdam, Strijen.

Note: U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen iPhone-reparaties. We slagen erin om alle iPhones te verkopen, inclusief de nieuwste modellen mobiele telefoons, en alle mogelijke reparaties. Naast iPhones verkopen en repareren wij Samsung Smartphones, Huawei, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Blackberry en Sony toestellen.

als je een probleem hebt met je telefoon, kom dan naar onze winkel. wij helpen u met uw iPhone reparatie. er is geen probleem dat we niet kunnen oplossen.

Als je iPhone kapot is wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij helpen je graag met iedere iPhone reparatie, zoals bijvoorbeeld een gebroken scherm of een defecte batterij. Opsturen is meestal niet nodig, je iPhone is in veel gevallen klaar terwijl je wacht.

Niets is irritanter dan een iPhone die niet goed functioneert. Onze iPhone reparatie specialist van Wise Telecom helpt je snel verder. We keren niet de rug toe bij het repareren van een iphone xs scherm vervangen, het vervangen van de batterij van een iPhone, het repareren van een iPhone connector en nog veel meer bij Wise Telecom. Dat is uitstekend nieuws voor u als klant, want hierdoor kunnen wij uw iPhone vaak binnen een half uur repareren. Binnen een paar minuten ben je klaar en kun je je dag hervatten. Dat is een snelle service waar iedereen blij van wordt.de beste iPhone repair near me.  We hebben winkels in Strijen en Albasserdam. je zal vinden iPhone repair eindhoven & iPhone repair thorn

Laatste iPhone-aankoop en Winkels Iphone reparatie

Wil je de nieuwste iPhone kopen bij de dichtstbijzijnde betrouwbare winkel in jouw stad? De iPhone-modellen die verkrijgbaar zijn in onze winkels in Strijen en Albasserdam in Nederland zijn:

 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Mini and many more

Je kunt in onze winkels in StrijenPapendrecht en Albasserdam in Nederland terecht om je nieuwste iPhone aan te schaffen.

Top Brands

Klantenservice Heeft u vragen? Bij Wise Telecom kunt u altijd terecht. Met of zonder afspraak!