Huawei

HUAWEI REPAIR

Wise Telecom staat voor een kwalitatief hoogwaardige Huawei reparatie. Of je Huawei smartphone nu vochtschade heeft opgelopen, het scherm is gebroken of het toestel gaat simpelweg niet meer aan: wij helpen je graag. Onze ervaren reparateurs helpen je terwijl je wacht.

Kies een snelle Huawei reparatie

Is uw Huawei kapot? Onze specialisten van ThePhoneLab staan ​​klaar om uw Huawei te repareren. Er zijn winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Onze experts kunnen u helpen in deze steden. U hoeft niet te wachten om uw reparatie uit te voeren. Via de website kunt u dan eenvoudig een afspraak maken. Binnen 30 minuten kun je je Huawei reparatie ophalen. Plan nu uw reparatie.

Snelle Huawei reparatie service

Onze reparatieservice is snel en voordelig. De beste Huawei reparaties tegen de laagste prijzen Uw Huawei is vaak binnen 30 minuten gerepareerd, terwijl u wacht. Je hoeft je telefoon niet meer een aantal weken te missen. We hebben maar een paar minuten van uw tijd nodig. Het is eenvoudig om uw Huawei te repareren. Op alle onderdelen zit 6 maanden garantie. Alle onderdelen die bij onze reparatie worden gebruikt, zijn origineel. U kunt er zeker van zijn dat uw Huawei reparatie van hoge kwaliteit is.

Kies gemak

Onze winkels zijn open voor alle klanten zonder afspraak. U kunt terecht in een van onze vestigingen Strijen, papendrecht, alblasserdam, De Bilt, Montfoort, Scherpenzeel of een van onze andere vestigingen.

We begrijpen dat niet iedereen op één van onze locaties kan komen. Dat snappen we. Daarom bieden wij een Pickup & Delivery service aan naar Amsterdam, Haarlem Utrecht Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Wij bieden een Pickup & Delivery service voor al onze klanten. Een kapotte Huawei is een probleem! Dit is niet langer een probleem. U kunt een afspraak maken voor onze Pick up & Delivery service, waarna de Huawei wordt opgehaald op een plaats naar keuze. Onze specialisten zullen het dan repareren en afleveren. Het had niet eenvoudiger kunnen zijn.

Wij kunnen u helpen met alle Huawei reparaties. Alle reparaties zijn mogelijk. Ook repareren wij iPhonesSamsung toestellen, OnePlusLG en MI telefoons.

Top Brands

Klantenservice Heeft u vragen? Bij Wise Telecom kunt u altijd terecht. Met of zonder afspraak!