Over Ons

Over Ons - Mashal Telecom
Wise Telecom telefoonshop is speciaal ingericht voor mobiele reparatiediensten in Strijen en houdt rekening met de wensen en eisen van de klant om deze zo goed mogelijk te faciliteren. Wise Telecom is een one-stop-oplossing voor alle problemen met betrekking tot mobiele telefoondiensten. We hebben bewezen ervaring met betrouwbaarheid en bieden snelle en snelle service aan onze waardevolle klanten. Vanaf het begin is klanttevredenheid onze topprioriteit en dat is de reden dat we de afgelopen 10 jaar met succes de beste reparatieservice voor mobiele telefoons bieden.

Wat doen we?

Hoe ernstig de schade ook is, onze goed opgeleide monteurs kunnen deze repareren. Onze technici houden zichzelf op de hoogte van de nieuwe technologie, dus het maakt niet uit of uw toestel te oud is of net gelanceerd, wij kennen ons werk goed bij telefoonstop Strijen en reparatiewerkplaats.
Ons bedrijf is actief in de hele provincie Zuid-Holland en we bieden telefoon- en tabletreparatiediensten in de steden Strijen , Papendrecht en Alblasserdam . Wise telecom is de beste iPhone reparatie winkel van Nederland.

Dit is het tijdperk van technologie en Samsung Repair Shop Strijen bedient op zijn best, en het gebruik van gadgets is nu vaker, om gegevens en dagelijkse operaties te onderhouden. Op dit moment wil iedereen de best mogelijke service, want alles wat met zaken, werk en zelfs studie te maken heeft. Ons team Telefoonreparatiewerkplaats Strijen heeft ook zo’n snelle service en de klanten zodat ze niet langdurig in de problemen komen.

Wise Telecom is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten gadgets; oude telefoons updaten door nieuwe software te installeren; waterschade; kapotte schermen vervangen door hoogwaardige nieuwe schermen; tabletreparatie ; simlocks ; het kopen en verkopen van oude en nieuwe telefoons; scherm reparatie ; beschikbaarheid van refurbished telefoons; computerproblemen; beschikbaarheid van nieuwe telefoons en beschikbaarheid van accessoires voor mobiele telefoons van topkwaliteit. Al deze diensten zitten onder hetzelfde dak. Is dit niet geweldig?

Over Ons - Mashal Telecom

Onze producten en diensten

Over Ons - Mashal Telecom

Mobiel repareren

telefoonreparatiewerkplaats in Strijen hier repareren wij alle soorten schade die aan uw toestellen ontstaat. We kunnen alle problemen met de hardware en software van het apparaat oplossen. We hebben zelfs de hele software van uw mobiel veranderd en deze weer als nieuw gemaakt voor onze geachte klanten.
Over Ons - Mashal Telecom

Verkoop en aankoop van telefoons

We verkopen telefoons en andere elektronische apparaten, zowel nieuw als oud, en zelfs refurbished . En als u uw oude telefoons wilt verkopen, kopen we ze ook van de klanten en proberen we ze de beste prijs te geven die we kunnen bieden.

Over Ons - Mashal Telecom

Opgeknapte telefoon

Wise Telecom biedt de beste opgeknapte mobiele telefoons in de stad. Elke handset wordt geleverd met een garantie van 3 maanden om onze transparantie te tonen en vertrouwen op te bouwen in de geest van de klant. Onze refurbished telefoons zijn niet minder dan een gloednieuw pakket vol dozen.
Over Ons - Mashal Telecom

Accessoires

Wij van Wise Telecom ontzorgen alle wensen van klanten en wilden onze klanten faciliteren onder één dak. We hebben allerlei soorten opladers, koptelefoons, luidsprekers, handfrees, luchtknoppen, Air Pods, Bluetooth en wat dan ook.
Over Ons - Mashal Telecom

Sim-lock

Wise telecom biedt de mogelijkheid van een simlock die de gebruikers een extra beschermingslaag geeft, en zelfs als uw telefoon wordt gestolen, kan niemand uw simkaart gebruiken die op uw naam is geregistreerd.
Over Ons - Mashal Telecom

Gratis examen

Onze professionals bieden gratis eerste onderzoeken, ongeacht of een gadget een plotseling ongeluk heeft gehad of van grote hoogte is gevallen, en ze bieden u alle opties, rekening houdend met uw budget. Ook na de test is het niet verplicht om Wise Telecom service te hebben. Niemand zal je dwingen.
de beste reparatiewerkplaats van Strijen

Wat maakt ons uniek ten opzichte van anderen?

Telefoonreparatiewerkplaats Strijen biedt onderhoudsservice in de kortst mogelijke tijd tegen betaalbare prijzen. We vragen niet te veel. Hoe moeilijk de reparatie ook is, ons gespecialiseerde team zegt nee tegen de klant en ze zullen koste wat het kost proberen het probleem op te lossen, zelfs als we er wat extra moeite voor moeten doen en onze technici het als een uitdaging beschouwen

We geven een garantie van 3 maanden aan de klanten na reparatie van het product om een ​​gevoel van vertrouwen op te bouwen tussen de klanten en het bedrijf. Het team van Wise Telecom is expert in het herstellen van de gegevens en we laten uw gegevens niet verloren gaan. We gebruiken producten van topkwaliteit en OEM-reparatieonderdelen en schermreparatie waarbij hoogwaardige LCD-schermen worden vervangen door kapotte schermen. Wat de schade ook is, of zelfs als de telefoon kapot is, we beweren dat we eersteklas producten leveren tegen de laagst mogelijke kosten. Door een hoog kennisniveau op het gebied van Apple, Samsung en HTC smartphones en tablets is uw telefoon met een normaal type doorgaans binnen een uur gerepareerd. Alle middelen die we inhuren zijn zeer experts en professionals in hun vakgebied, ze identificeren het probleem allemaal heel snel en uw kostbare tijd werd bespaard. Dit komt doordat we 95% van alle onderdelen bij de hand hebben en we dat niet hoeven te doen bron van buitenaf. Ook kunnen wij uw Mac en PC repareren .

Over Ons - Mashal Telecom

Onze kernwaarden

  • Geef waar voor uw geld
  • Tevredenheid van klanten
  • Houd de kosten redelijk
  • Leveren van producten en diensten van topkwaliteit
  • Ontwikkel een gevoel van vertrouwen
  • Continu lerende
  • Breng vooruitgang
  • Transparantie

Missie

 Klanttevredenheid bereiken door te zorgen voor veilige en betrouwbare producten en diensten 

Visie

 We zijn vastbesloten om klanten de beste services te bieden in een lagere prijsklasse, zodat mensen het zich gemakkelijk kunnen veroorloven 

Merken waarmee we te maken hebben bij het repareren

Over Ons - Mashal Telecom

Klantenservice

info@mashaltelecom.nl
078-6473431 

Over Ons - Mashal Telecom