Over Ons

Wise Telecom telefoonshop is speciaal ingericht voor smartphone en tablet reparatie en houdt rekening met de wensen en eisen van de klant om deze zo goed mogelijk te faciliteren. Wise Telecom is een one-stop-oplossing voor alle problemen met betrekking tot mobiele telefoondiensten. We hebben bewezen ervaring met betrouwbaarheid en bieden snelle en snelle service aan onze waardevolle klanten. Vanaf het begin is klanttevredenheid onze topprioriteit en dat is de reden dat we de afgelopen 10 jaar met succes de beste reparatieservice voor smartphones en tablets bieden.

WiseTelecom biedt snel en betaalbaar onderhoud. Ons gespecialiseerde team zet zich in voor het oplossen van elk probleem, met een garantie van 3 maanden. We herstellen gegevens en gebruiken alleen topkwaliteit onderdelen. Met expertise in Apple, Samsung en HTC, repareren we uw telefoon meestal binnen een uur. Onze experts identificeren problemen snel, besparen uw kostbare tijd en hebben 95% van de benodigde onderdelen op voorraad. We repareren ook Macs en pc’s.

Hoe ernstig de schade ook is, onze goed opgeleide monteurs kunnen deze repareren. Onze technici houden zichzelf op de hoogte van de nieuwe technologie, dus het maakt niet uit of uw toestel te oud is of net gelanceerd, wij kennen ons werk goed bij telefoonstop Strijen en reparatiewerkplaats.

Ons bedrijf is actief in de hele provincie Zuid-Holland en we bieden telefoon- en tabletreparatiediensten in de steden Strijen en Alblasserdam . Wise telecom is de beste iPhone reparatie winkel van Nederland.

Dit is het tijdperk van technologie en Samsung Repair Shop Strijen bedient op zijn best, en het gebruik van gadgets is nu vaker, om gegevens en dagelijkse operaties te onderhouden. Op dit moment wil iedereen de best mogelijke service, want alles wat met zaken, werk en zelfs studie te maken heeft. Ons team Telefoonreparatiewerkplaats Strijen heeft ook zo’n snelle service en de klanten zodat ze niet langdurig in de problemen komen.

Wise Telecom is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten gadgets, oude telefoons updaten door nieuwe software te installeren, waterschade, kapotte schermen vervangen door hoogwaardige nieuwe schermen, tabletreparatie, simlocks, het kopen en verkopen van oude en nieuwe telefoons, scherm reparatie, beschikbaarheid van refurbished telefoons, computerproblemen, beschikbaarheid van nieuwe telefoons en beschikbaarheid van accessoires voor mobiele telefoons van topkwaliteit. Al deze diensten zitten onder hetzelfde dak. Is dit niet geweldig?

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?